Waarom Dorst ?

1

Award-winning cocktails op je tap

DORST neemt het volledige bereidingsproces van jou over. Onze cocktails  worden zorgvuldig gecreëerd en samengesteld door onze gerenommeerde bartender, Jurgen Nobels. Zo bespaar jij op barpersoneel en is de kwaliteit van elke cocktail gegarandeerd.

2

Snel, efficiënt en consistent in smaak

Omdat onze cocktails op voorhand worden gemaakt hoef je ze enkel te tappen. Zo wordt elke cocktail aan sneltempo en met een consistente kwaliteit geserveerd. Wij garanderen daarom een perfect serve, again and again.

3

Goed voor je portemonnee

Met DORST cocktails breid je zonder veel moeite je assortiment uit met cocktails die je zonder twijfel aan een premium prijs in de markt kan zetten. Je bespaart op arbeidskosten, gaat verspilling tegen en kan perfect meten hoeveel winst je per glas overhoudt.

4

Bag-in-ball principe

Onze cocktails worden bewaard in innovatieve KeyKeg’s die werken volgens het bag-in-ball principe. Door dit systeem kan het vat tot de laatste druppel worden leeggetapt en komt de drank niet in aanraking met lucht en licht waardoor het wekenlang houdbaar blijft.

Join the DORST family

Wil jij in een handomdraai bar-quality cocktails aanbieden op jouw evenement of in jouw zaak? Neem gerust  op met ons en wie weet word je binnenkort wel ons nieuwste familielid.

FAQ

Welke cocktails bieden jullie zoal aan?

Wij bieden momenteel een assortiment aan van populaire gecarboniseerde en niet gecarboniseerde cocktails, telkens met een unieke DORST twist.

Moet er verder nog iets worden toegevoegd aan de cocktail?

Je hoeft enkel ijs en garnituur toe te voegen, daarna is hij ready to serve!

Hoe moet je de cocktails schenken?

Hierin adviseert DORST je steeds om tot een perfect serve te komen afhankelijk van cocktail tot cocktail. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Hoe lang blijven de cocktails goed?

Onze cocktails worden bewaard in innovatieve KeyKeg’s die werken volgens het bag-in-ball principe. De drank komt niet in aanraking met lucht en licht waardoor hij wekenlang houdbaar blijft.

Hoe kan ik de vaten aansluiten?

De vaten kunnen worden aangesloten op traditionele tapsystemen, mits je in het bezit bent van een KeyKeg tapkop. DORST kan naast deze tapkoppen ook handige mobiele tapinstallaties aanbieden indien je zelf niet over een tapsysteem beschikt.

Kan ik eens proeven?

Onze naam is niet zonder reden DORST ;). Je bent altijd welkom om eens te komen proeven in ons pand in het hartje van Gent. Laat zeker op voorhand iets weten als je wenst langs te komen, dan zetten wij de cocktails al koud. Wij komen ook graag jouw richting uit indien nodig.

CONTACT US